Новини

Audi R8 e-tron

автомобилно-фолио-124

Сред многобройните съобщения за смъртта на Audi R8 е-Tron, един говорител от Audi потвърди, че изцяло електрически супер-автомобил официално е достигнал края на производството си.

 

The R8 е-Tron се появи в  Женева на авто шоуто след като предварително е било отменено заради  високата си цена, тегло, и ограничен обхват. Когато Audi се върна към чертожната дъска под тогавашния наскоро повишен главен инженер  Ulrich Hackenberg, поднови надстройките на технологията на батерията на R8 е-Tron и ги направи я направи по-жизнеспособни.

 

Използвайки уникалната Т-образена, 92-кВтч батерия Audi нарича e-Tron 2.0, R8 е-Tron се похвали с диапазон от 279 мили с изходи на 456 к.с. и 679 Нм въртящ момент.

 

“ Ръчно изработения R8 е-Tron бе предвидено да бъде по поръчка и ограничено производство модел на цена от приблизително [1000000] евро,“ каза говорителят на Audi Амелия Fine-Morrison. „The R8 е-Tron е първият серийно производство BEV предлагане за Audi.“

aaixjfs

 

Audi няма да се уточни какъв ще е обемът на производството на R8 е-Tron, но докладите показват, че е  ще е по-малко от 100 бройки.

 

 

Audi концепцията за е-Tron Quattro язди на версия на MLB платформа на компанията, и предлага 310 мили разстояние. Когато става дума за пазар през 2018 г., серийната версия ще бъде преименуван като Q6 D-Tron.

 

Що се отнася до бъдещето на R8, не очаквайте от V-10 и V-10 Plus моделите да бъдат навсякъде. Въпреки, че V-8-вероятно няма да се случи, тъй като той е направил за първото генерация, е имало много спекулации и някои доказателства, че на база на модела R8 ще пристигне през 2018 г. с база-модел R8 ще пристигне през 2018 г. с 480 к.с. близнак -turbo V-6, споделена със седана RS4.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *