Новини

Първо видео на Тойота Супра загатва за електрически двигател.

автомобилно-фолио-t

По-рано този месец, фотографи, уловили предстоящото тестване Тойота Супра облепена с атрактивно фолио за коли. Снимките разкриват смекчен дизайн на концепцията Тойота FT-1 визуализиран в 2014 автомобилното изложение в Детройт, което е нещо добро. Сега YouTube SupraMKV.com пусна първото видео на БМВ и тестването спортна кола на Тойота извън БМВ M Test център на Нюрбургринг.

Интересно нещо за клипа е, че спортната кола излъчва бръмчене, което загатва за  електрически двигател. Очаква се превозното средство, да се използва някакъв вид електрификация, който най-вероятно ще дойде от Тойота.

Партньорството между гиганти като BMW и Toyota се оказва добър начин за реализиране на малообемни проекти от категорията на новата Supra и BMW Z5. Fiat и Mazda пък заедно издигнаха от прахта моделите MX-5 Miata и 124 Spider.

В спортен автомобил, който се строи в сътрудничество с BMW и Toyota.Спортна кола за първи път е обявена през 2012 г. и слухове около превозното средство могат да бъдат проследени назад до 2009 г. Supra се очаква като 2019 година модел с задвижваща система, състав, който ще включва четири- и шестцилиндрови двигатели с мощност и задно предаване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *